Прикордонники збили з автомата ворожий дрон на Вовчанському напрямку – відео

Прикордонники бригади «Гарт» у складі Сил оборони України продовжують боронити країну на Вовчанському напрямку. Цього разу українським саперам вдалося з автомата знищити ворожий дрон.

Про це повідомляє Держприкордонслужба.

Зазначають, що нещодавно сапери підрозділу «Скорпіон» на псевдо «Мангал» і «Щур» виконували бойове завдання з мінування території, коли до них завітав БпЛА противника. Військові не розгубилися та відкрили по ньому вогонь з АК-74.

«Ми побачили цей дрон ще коли йшли до місця мінування. Збивати не стали, бо були неподалік від машини і побоялися, що засіче не лише нас, а й місцезнаходження автівки. «Пташка» тоді покружляла трохи і полетіла собі. Ми зробили свою роботу і під ранок поверталися назад. Тоді знову почули характерний звук, а за кілька секунд розвідувальний дрон противника вже висів над нами. Вогонь відкрили миттєво, вийшло якось синхронно. Навіть не знаю хто з нас влучив», - розповідає сапер «Мангал».

Ворожий Mavic упав неподалік від прикордонників. Трофей відшукали та експропріювали на благо українських захисників.

Додають також відео успішної роботи наших прикордонників.

Нагадаємо, у недiлю, 8 вересня, прикордонники атакували окупантів на Вовчанському напрямку. Знищені позиції ворога та щонайменше три загони живої сили.

Також нещодавно прикордонники знищили позиції росіян на Запорізькому напрямку. Пілоти Держприкордонслужби разом з побратимами Сил оборони України вдарили по ворогу FPV-дронами.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО