Зеленський провів нову Ставку: говорили про підготовку мобілізованих та наміри окупантів

Президент Володимир Зеленський у понеділок, 16 вересня, провів чергове засідання Ставки Верховного головнокомандувача.

Про це він повідомив у своєму Telegram-каналі.

Учасники засідання обговорили чотири запитання. Зокрема, представники розвідки виступили з доповіддю про наміри російських оккупантів та ситуацію в їхніх лавах. За словами Зеленського, розвідники «відзначили помітне погіршення дисципліни» в армії рф.

«Друге – поточний стан готовності інженерного захисту на об’єктах критичної інфраструктури та календар завершення робіт», – заявив президент.

Крім того, на Ставці було обговорено роботу центрів бойової підготовки. Так, Зеленський після доповіді головного інспектора Міноборони Ігоря Воронченка дав доручення Генштабу підготувати заходи щодо покращення роботи центрів.

«Насамкінець – безпілотники. Деякі найбільші держави-експортери компонентів для дронів запроваджують експортні обмеження. Ми знаємо, як зробити, щоб ці обмеження не стали для нас критичними», – підсумував Зеленський.

Нагадаємо, нещодавно президент, обговорюючи перебіг Курського наступу ЗСУ, заявив, що ця операція дала Україні ті результати, на які й розраховувало керівництво країни.

Він також висловив думку, що затягування союзників у питанні зняття заборони на далекобійні удари західною зброєю по цілях у росії грає на руку Кремлю.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО