У російському Підмосков'ї спалахнула масштабна пожежа на складі

У ніч на 20 вересня у російському селі Апаринки загорівся склад великого виробника матраців. Площа пожежі уже перевищила 5000 квадратних метрів.

Про це пишуть росЗМI.

За даними з соцмереж, масштабна пожежа трапилася в підмосковному Видному. Там горить склад у селі Апаринки на площі понад 5000 квадратних метрів. Вогонь швидко поширюється і може перейти на сусідні будівлі.

Очевидці розповідають, що пожежа спалахнула близько 12 години ночі. На складі, попередньо, зберігалася текстильна продукція однієї з фабрик — подушки, ковдри, матраци тощо.

У МНС уже також підтвердили пожежу та повідомили, що нарощують сили та техніку для гасіння пожежі. Iнформації про постраждалих поки немає.

Згодом у підмосковному Видному внаслідок пожежі сталося часткове обвалення покрівлі на складі. На даний момент локалізувати пожежу не вдається, полум'я охоплює нові квадратні метри будівлі.

До ліквідації пожежі вже задіяно 65 вогнеборців та 22 одиниці техніки.

Нагадаємо, у Тверській області рф в ніч проти 18 вересня сталася пожежа у місті Торопець внаслідок атаки дронів. Безпілотник влучив у склад боєприпасів.

Також 11 липня в Підмосков'ї рф спалахнула потужна пожежа. У Хімках горів цех з виробництва керамічних плит.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО