Удар по Харкову: у прокуратурі показали момент прильоту, кількість поранених зросла

У Харкові зросла кількість постраждалих внаслідок ударів КАБами ввечері 20 вересня. У прокуратурі прокоментували ворожий обстріл та показали момент прильоту.

Про це повідомляє мер Харкова Iгор Терехов та Харківська обласна прокуратура.

Міський голова Харкова повідомив, що кількість постраждалих внаслідок обстрілу зросла до 15.

«У всіх, крім дітей, стан середній, у двох дітей та одного одного дорослого - легкий. Восьмеро постраждалих шпиталізовані», – уточнив Терехов.

У прокуратурі вважають, що для ударів росіяни використали літак Су-34, який з м. бєлгород рф здійснив пуски трьох керованих авіаційних бомб. За попередніми даними, це ФАБ-250 з УМПК.

Зазначають, що у Холодногірському районі авіабомба влучила по території приватного будинку. У Шевченківському районі зафіксовано влучання у проїжджу частину біля лікарні. У Київському районі — по території підприємства.

На місці прильотів працюють екстрені служби та правоохоронці.

В прокуратурі також показали момент авіаудару по одному з районів міста.

Нагадаємо, ввечері 20 вересня російська армія вкотре завдала удару КАБами по Харкову. Раніше повідомляли про сімох постраждалих, серед яких двоє дітей.

У п'ятницю, 20 вересня, російська окупаційна армія також завдала серії ударів по Харкову та населеним пунктам області. Внаслідок атак є загиблі і поранені.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО