Окупанти атакували з артилерії передмістя Херсона, загинула жінка

Сьогодні, 25 вересня, внаслідок ворожого обстрілу селища Зимівник в передмісті Херсона загинула 80-річна жінка, а її 48-річна донька була важко поранена.

Про це повідомляє Херсонська обласна прокуратура.

Згідно з даними слідства, у середу, 25 вересня, близько 13 години, російські загарбники з артилерії обстріляли селище Зимівник.

Як зазначається, внаслідок атаки російських військових загинула 80-річна жінка. Її 48-річна донька тяжко травмована та доправлена до лікарні. Обидві на момент обстрілу перебували на подвір’ї.

«За процесуального керівництва Херсонської окружної прокуратури розпочато досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни, поєднаного з умисним убивством», - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, російські війська обстріляли Костянтинівку Донецької області, влучивши у пожежну частину. Внаслідок цього важко поранений рятувальник.

Окрім цього, кількість загиблих внаслідок авіаудару росіян по Харкову зросла до чотирьох осіб. У Київському районі під завалами житлового будинку знайшли тіло жінки.

Також російські окупаційні війська з артилерії обстріляли приватний сектор Покровська на Донеччині. Загинули двоє чоловіків.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО