У застосунку «Армія+» з'явилася важлива функція

Застосунок «Армія+» отримав важливе оновлення – функцію виправлення даних про військову службу. Програма сама генерує номер заявки, щоб далі можна було уточнити статус оновлення даних.

Про це повідомили у Міністерстві оборони України у п'ятницю, 27 вересня.

У відомстві пояснили, що після запуску «Армія+» певна частина бійців зіткнулася з тим, що інформація про їхню службу не відображається у застосунку. Найчастіше це траплялося через те, що оператори ТЦК та СП не оцифрували дані про актуальний статус обліку громадянина.

Для виправлення даних користувачу необхідно було встановити програму «Резерв+», і через неї надіслати запит.

«Ми розробили функціонал, який дозволяє оновити інформацію про свою службу через Армія+ у кілька кліків та отримати номер заявки, щоб далі уточнити по ній статус», – розповіла заступник міністра оборони України Катерина Черногоренко.

Для оновлення статусу в «Армія+» потрібно:

  • завантажити/оновити програму та авторизуватися;
  • якщо інформація в реєстрі відсутня, на екрані з'явиться повідомлення «Ми не знайшли даних про вашу військову службу», тоді натисніть «Я точно чинний військовий»;
  • заповнити форму, вкажіть необхідні дані та надішліть;
  • отримайте номер заявки, завдяки якому можна відстежувати її статус, та чекайте на сповіщення про результат.

У Міноборони додали, що за півтора місяці роботи в «Армія+» авторизувалося понад 270 тисяч військовослужбовців. Додаток впровадили 1 тисяча військових частин.

Нагадаємо, 8 серпня Міністерство оборони офіційно запустило додаток «Армія+», призначений для спрощення роботи військових. Також у Міноборони повідомляли, які функції планують додати до «Резерв+» найближчим часом.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО