Російські війська атакували Київ ударними дронами, уламки пошкодили будівлю

У ніч на неділю, 28 вересня, російські війська атакували Київ ударними дронами. У столиці уламки пошкодили нежитлову будівлю.

Про це повідомляє Київська міська військова адміністрація у Telegram.

Відомо, що о 02:20 у Київській ОВА повідомили про ворожі безпілотники у повітряному просторі. О 04:47 у регіоні знову працювала ППО. Зазначають, що близько 15 безпілотників, які атакували столицю, було знищено.

Варто додати, що це була вже десята повітряна атака на Київ з початку вересня.

«Російська армія знову застосувала ударні БпЛА. Попередньо – без змін, ті самі дрони на кшталт «Shahed». Вони були запущені з південного та північно-східного напрямків. На Київ баражуючі боєприпаси почали заходити кількома хвилями. Повітряна тривога у столиці тривала близько трьох години», – йдеться у дописі.

Попередньо, зафіксували падіння уламків в Оболонському районі Києва. Унаслідок чого було пошкоджено нежитлове приміщення. Серед людей постраждалих немає.

Нагадаємо, окупанти вночі 26 вересня направили у бік Києва понад 15 ударних дронів, сили ППО збили близько 10 із них. У Печерському районі уламки впали на житловий будинок, постраждала дитина.

Також ввечері 27 вересня російська армія вкотре завдала авіаударів по Харкову та Купʼянщині. Внаслідок атак постраждали дві людини.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО