У Запоріжжі зросла кількість поранених внаслідок авіаудару, серед них є діти

Сьогодні ввечері, 19 жовтня, російські окупаційні війська двічі вдарили по центру міста Запоріжжя. Внаслідок атаки відомо про 8 постраждалих, серед яких є діти.

Про це голова Запорізької ОВА Іван Федоров повідомляє у Telegram.

Як зазначається, внаслідок удару КАБами травмовано 8 людей, серед них двоє дітей. Вибуховою хвилею пошкоджено фасади будинків і скління.

«Кількість поранених зросла до 8 людей, серед них двоє дівчаток 9 та 13 років. Такі наслідки вечірньої атаки росіян на Запоріжжя станом на зараз», - написав Федоров.

Він уточнив, що наразі діти знаходяться в лікарні. Їхній стан медики оцінюють як середньої тяжкості. Крім того, після огляду лікарів та надання першої допомоги двоє чоловіків та жінка від госпіталізації відмовилися. Інших постраждалих медики зараз оглядають.

«Надзвичайники вивільнили автівку, затиснуту воротами автомийки. До ліквідації наслідків залучено 13 рятувальників та 3 одиниці техніки», - додали у ДСНС.

Зазначимо, що раніше було відомо про 3 поранених внаслідок обстрілу Запоріжжя.

Як відомо, у Херсоні 60-річний чоловік зазнав травм внаслідок атаки російського дрона, а також окупанти обстріляли селище Білозерка, внаслідок атаки загинув 33-річний чоловік.

Нагадаємо, внаслідок нічного авіаудару по Шостці одна людина загинула, ще 8 постраждали. А на Уманьщині після ворожих атак від поранення загинула жінка.

Також сьогодні росія знову атакувала Україну ракетами та дронами. Під час удару по Шостці постраждали рятувальники. Також у Києві жінка отримала поранення від падіння уламків «шахеду».

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО