Росія вночі атакувала Україну дронами, ракетами та КАБами: що відомо про наслідки

Російські війська вночі 21 жовтня атакували Україну ударними дронами, ракетами та керованими авіаційними бомбами. Внаслідок ударів у Києві, Харкові, Кривому Розі є постраждалі, в інших містах пошкоджено інфраструктуру.

Станом на ранок 21 жовтня, як повідомили у ДСНС, кількість поранених у результаті атаки на Харків зросла до 13 людей. «Вчора близько 22:00 під ударами ворожих керованих авіабомб опинилися житлові квартали та цивільна інфраструктура Харкова. Вибухами пошкоджено лінії електропередач, багатоквартирні будинки, гаражі, АЗС, приватні домоволодіння та автомобілі», – уточнили рятувальники.

У Кривому Розі внаслідок ракетного удару постраждали чотири особи, повідомили голова ОВА Сергій Лисак та голова ради оборони міста Олександр Вілкул.

Серед постраждалих – 12-річна дівчинка, 22-річний чоловік та жінка 36 та 63 років. У лікарні залишається одна людина, її стан середньої тяжкості. Станом на ранок відомо, що у місті пошкоджено 12 житлових будинків, готель, Палац культури, банк, магазини, 14 автомобілів.

У Київській області внаслідок нічної атаки пошкоджено два багатоквартирні та один приватний будинок, гаражне приміщення, три автомобілі, а також місцевий ринок. Постраждалих немає.

У Києві, нагадаємо, постраждала одна людина. Уламки збитих російських дронів впали у кількох районах міста.

Одеську область росіяни атакували ракетами та ударними безпілотниками. «Внаслідок вечірньої ракетної атаки на припортову інфраструктуру виникла пожежа. На щастя, постраждалих та загиблих немає. Також через падіння уламків ракет в Одеському районі сталося загоряння сухої трави та закинутої будівлі, постраждалих немає. Пожежі оперативно ліквідували рятувальники. Після ракетної атаки росіяни завдали удару безпілотниками, які були знищені нашими силами протиповітряної оборони», – розповів керівник ОВА Олег Кіпер.

У Сумській області було завдано авіаційного удару по критичній інфраструктурі Роменського району. Внаслідок ворожої атаки кілька населених пунктів було знеструмлено, електропостачання відновлюється. Інформації щодо постраждалих немає.

Нагадаємо, вночі 20 жовтня російські війська також атакували Кривий Ріг, тоді постраждали 17 людей.

Тієї ж ночі внаслідок авіаудару по Шостці Сумської області постраждали 11 осіб.

Увечері 19 жовтня окупанти двічі вдарили по центру Запоріжжя. Постраждали вісім людей, серед них діти.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО