Росіяни вдарили ракетами по Дніпру, є загиблі та поранені (оновлено)

У ніч на 26 жовтня російська армія завдала ракетного удару по Дніпру. Є влучання по житловій забудові. Вже відомо про 3 загиблих, а також 13 постраждалих, серед яких троє дiтей.

Про це повідомляє очільник Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак.

Повітряну тривогу у Дніпрі та області оголосили близько 23 години. Згодом у місті прогриміла низка вибухів. Росіяни завдали ракетного удару по житловій забудові у Дніпрі.

Внаслідок ворожого удару загинули двоє жінок. Також уже відомо про 10 поранених внаслідок атаки, серед них – 8-річна дівчинка. Її доставили до лікарні. Стан дитини середньої тяжкості.

Поранення також отримав 17-річний хлопець. Вiн госпіталізований в стані середньої тяжкості.

Ракетним ударом частково зруйнована двоповерхова житлова будівля. Під завалами може бути людина. Також пошкоджені також 4 багатоквартирні будинки і один з медзакладів.

У соцмережах публікують світлини наслідків ворожого удару.

Доповнено:

За оновленою iнформацiєю, кіклькість загиблих зросла до трьох. Також відомо уже про 13 постраждалих. Серед них – троє дiтей.

Нагадаємо, ввечері 25 жовтня росія атакувала Україну шахедами. У Києві пролунали вибухи. Ворожий безпілотник влучив у житловий будинок, там почалась пожежа.

Згодом стало вiдомо, що внаслідок ворожого удару по багатоповерхівці у Києві загинула дитина, ще п'ятеро людей пораненi.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО