Дрони повторно атакували спиртзавод у Воронезькій області рф

Ввечері 27 жовтня у Новохопєрському районi Воронезької області рф пролунали вибухи. Невідомі безпілотники атакували спиртзавод «Етанол-Спирт». Місцева влада заявляє про роботу сил ППО у регіоні.

Про це повідомляють росЗМI.

За даними з соцмереж, близько 10 нібито українських безпілотників було збито над Воронезькою областю ввечері 27 жовтня. За попередніми даним, дрони атакували спиртзавод. Йдеться про завод «Етанол-Спирт», по якому уже ранше були прильоти.

«На даний момент всього в районах Воронезької області силами ППО та засобами РЕБ збито та придушено близько 10 БПЛА. Ушкодження зафіксовано ще одному промисловому підприємстві. Там БПЛА, що впав, викликав спалах на одному з об'єктів», – заявив губернатор областi Олександр Гусєв.

В соцмережах ширяться світлини та відео вибухів та пожежі на підприємстві. Також користувачі зазначають, що росіяни використовували спиртзавод не тільки для спирту, але й для палив для воєнних потреб та вибухових речовин.

Нагадаємо, у росії вночі 22 жовтня дрони атакували три спиртові заводи – два в Тульській області та ще один у Тамбовській. Тодi зазначили, що у Воронезькій області дрони атакували неназване промислове підприємство.

А 20 жовтня ЗСУ вдарили по інфраструктурі військового аеродрому «Липецьк-2», а також по найбільшому заводу з виробництва вибухівки у Дзержинську.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО