Удар по Харкову: кількість постраждалих зросла, у прокуратурі показали наслідки

У Харкові кількість постраждалих внаслідок вечірнього удару по місту збільшилась до шести. Прильоти зафіксували у Шевченківському та Салтівському районах.

Про це повідомляє Харківська обласна прокуратура.

Речник Харківської обласної прокуратури Дмитро Чубенко повідомив, що ворог завдав два удари по місту в неділю, 27 жовтня, близько 20:30. За попередніми даними, для обстрілу використовували фугасну авіаційну бомбу ФАБ з УМПК, запуск якої було здійснено з населеного пункту Строітель Бєлгородської області рф.

Прильоти зафiксували у Салтівському та Шевченківському районах. У першому районі було пошкоджено 21 приватний житловий будинок, 5 багатоповерхових будинків, 2 гаражі та 4 автомобілі. У Шевченківському районі пошкоджено 5 приватних житлових будинків.

Кількість постраждалих внаслідок ударів по місту збільшилась до шести.

«Станом на 23:30 відомо вже про шістьох поранених. Три особи в Шевченківському районі, це чоловік 61 рік, жінка 75 років з діагнозами: поранення (вторинним знаряддям - склом) з пошкодженням правої кисті, госпіталізовані до медичного закладу та жінка 62 роки, діагноз: гостра реакція на стрес. Три особи в Салтівському районі, це чоловіки 65 років, 75 років та жінка 76 років. Діагнози: гостра реакція на стрес», – йдеться у повідомленні.

На місцях прильотів продовжують працювати екстрені служби. Також у прокуратурі показали наслідки російського удару по Харкову.

Нагадаємо, у неділю ввечері, 27 жовтня, у Харкові пролунали вибухи. Російська армія атакувала три райони міста КАБами.

Того ж дня на Миколаївщині російські окупаційні війська дроном вбили цивільного, а згодом атакували поліцейських, які прибули на виклик.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО