Житомирська солідарність

Читать на русском

Минулого року житомирський голова облради Йосип Запаловський не виконав ряд важливих проектів для області. У невиконанні деяких обіцянок житомирський керманич продемонстрував солідарність зі своїми колегами.

Так в Бердичеві, за словами Йосипа Запаловського, в 2012 році мала завершитися реконструкція очисних споруд, яка частково фінансується з обласного бюджету. Однак 6 лютого цього року мер Бердичева повідомив, що великим досягненням 2012-го року для міської влади є лише початок будівництва очисних споруд.

В серпні минулого року Йосип Запаловський заявив, що до кінця 2012-го року буде завершено будівництво лікувального корпусу Романівської центральної районної лікарні. Однак станом на 31 січня 2013 року будівництво корпусу Романівської лікарні продовжується. Не добудували поліклініку і в Радомишлі. Тут роботи планують завершити аж наприкінці 2013-го року, хоча обласний очільник також обіцяв її добудувати минулого року.

Запаловський, Дебой та Рижук не змогли добудувати одну «Ракушку»

Житомирські очільники демонструють вражаючу солідарність: спочатку разом обіцяють, а згодом разом не виконують. Реконструкцію літнього театру «Ракушка» минулого року житомирянам обіцяли всі три головні керманичі регіону - міський голова Житомира Володимр Дебой, голова облдержадміністрації  Сергій Рижук та голова облради Йосип Запаловський. Однак Станом на 20 лютого 2013 року реконструкція літнього театру ще триває. Коли завершиться будівництво не відомо.

Інший приклад – міський музей природи. Його обіцяли все ті ж Сергій Рижук та Йосип Запаловський. Станом на лютий 2013 року зроблено тільки фундамент і почалося будівництво першого поверху. Спочатку планувалося, що до кінця 2012 року будівля вже накриється дахом, а до кінця 2013-го новий музей надасть свої площі для більш зручного розміщення та огляду експонатів. Зазначимо, що за словами житомирських керманичів музей природи мав добудуватися ще до кінця минулого року.

Таким чином, житомиряни минулого року не дочекалися ні театру, ні музею. Отож від повторення однієї обіцянки різними чиновниками, вірогідність її виконання не збільшується.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: