Тижневий дайджест станом на 8 квітня 2013 року

Читать на русском

За минулий тиждень до системи "Слово і діло" додано 68 нових обіцянок від представників центральних та регіональних органів влади. Серед головних фігур – Президент Віктор Янукович, Міністр оборони Павло Лебедєв та голова Кіровоградської облдержадміністрації Андрій Ніколаєнко.

Президент Віктор Янукович минулого тижня оголосив низку обіцянок працівникам медичної галузі. За словами Президента, зарплати медиків збільшуватимуться на 10% щорічно, а центру дитячої кардіології та кардіохірургії в поточному році забезпечать фінансування в розмірі 150 млн. грн.

Також Віктор Янукович обіцяє відновити повноцінну роботу Вуглегірської ТЕС.

Міністр оборони Павло Лебедєв минулого тижня повідомив, що задля фінансування реформи Збройних Сил відомство продасть на аукціонах 200 військових містечок. Міністр запевнив, що в ході реформування буде збережено бойовий склад ЗСУ, який наразі складає 70 тисяч осіб, а також буде кардинально змінено підхід до військової освіти та медициниДо того ж, Павло Лебедєв обіцяє військовослужбовцям-контрактникам грошове забезпечення у розмірі 6 тисяч гривень.

Голова Кіровоградської облдержадміністрації Андрій Ніколаєнко озвучив низку соціальних ініціатив, які планує реалізувати місцева влада. А саме: створити центри соціальної реабілітації дітей-інвалідів в містах обласного значення, облаштувати ігровий майданчик, сенсорну кімнату та збудувати басейн для кіровоградського центру соціальної реабілітації дітей-інвалідів. Також кіровоградський очільник обіцяє підтримку Хащуватській та Староосотській загальноосвітнім школам.

Протягом вказаного періоду 25 обіцянок отримали статус "Виконано" та 60 - "Не виконано".

Президент виконав свою обіцянку щодо помилування засудженого Юрія Луценка, якого було звільнено в неділю, а голова КМДА Олександр Попов вчасно впорався з ліквідацією наслідків аварії на Дарницькій ТЕС. В той же час голова Кабміну Микола Азаров не вирішив проблем фінансового забезпечення український дипломатів, а також досі не завершив будівництво наземного комплексу для пуску української ракети "Циклон-4" на бразильському космодромі.

Станом на 08.04.2013 року в системі "Слово і діло" налічується 982 персони і 13243 обіцянки, з них 8616 в процесі, 2366 виконаних і 2260 невиконаних.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: