Немиря одним із перших пройшов політичний «детектор»

Читать на русском

Соратник екс-прем'єр-міністра України Юлії Тимошенко, народний депутат України Григорій Немиря відгукнувся на ініціативу системи народного контролю «Слово і Діло» та пройшов Детектор політичної відповідальності, надавши власний звіт за підсумками виконання своїх обіцянок перед виборцями.

Зауважимо, що за підсумками аналізу, спеціалісти системи народного контролю дійшли висновку, що Григорій Михайлович є одним із найефективніших парламентарів не лише з числа депутатів ВО «Батьківщина», але й усіх інших. Його сумарний рейтинг ефективності по результатам виконання власних обіцянок складає на сьогодні 70%.

Слід відзначити, що у порівнянні з іншими парламентарями, прес-служба Немирі досить оперативно відгукнулась на висунуту вимогу «Слова і Діла», а також висловила вдячність представникам проекту за те, що система народного контролю «спрямовує власні зусилля на наближення рівня роботи українського парламенту до рівня світових стандартів доброчесності, прозорості, відкритості та підзвітності».

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: