Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Романюк пообіцяв відремонтувати після пожежі будинок на вул. Словацького, 12

Луцький міський голова Микола Романюк дав доручення відповідним службам провести ремонт та надати допомогу постраждалим у наслідок пожежі, що сталася на вул. Словацького, 12.
Не виконано
Сказано 4 травня 2013 р.

Джерело

  • http://www.lutsk.ua/fast-news/luckiy-miskiy-golova-doruchiv-provesti-remont-ta-nadati-dopomogu-postrazhdalim-u-naslidok
  • Лист заступника міського голови Л.Соколовської
  • Лист Луцької міської ради від 08.08.2014 року

Результат

Як повідомили у Луцькій міській раді, станом на 23 жовтня 2013 за кошти місцевого бюджету в даному будинку проводиться капітальний ремонт системи пожежогасіння, сума договору становить - 114,750 тис. Грн.

Також з міського бюджету було надано матеріальну допомогу жителям житлового будинку № 12 на вул. Словацького, постраждалим під час пожежі в сумі - 15,0 тис. Грн., А саме: гр. Мотлюк С.Г. - Для заміни віконного блоку, обробки балкона, кімнати та коридору - 8,0 тис. грн., гр. Новосад З.Я. для заміни віконного блоку та оздоблення балкона - 3,5 тис. грн., гр. Чайковському В.В. - Для заміни віконного блоку та оздоблення балкона - 3,5 тис. грн.

Станом на 08.08.2014 року у Луцькій міській раді повідомили, за кошти місцевого бюджету у 2014 році у житловому будинку №12 на вул. Словацького було проведено роботи з капітального ремонту лише системи пожежогасіння на суму 63 338 грн.