Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Романюк відкриє дитсадок на вул. Чехова

Луцький міський голова Микола Романюк 18 грудня 2013 року заявив, що Програмою економічного і соціального розвитку на 2014-2015 рр. передбачено відкриття дошкільного закладу на вул. Чехова.
Виконано
Сказано 18 грудня 2013 р.

Джерело

  • http://www.lutskrada.gov.ua/fast-news/u-nastupnomu-roci-planuyetsya-maksymalno-zabezpechyty-malenkyh-luchan-doshkilnoyu-osvitoyu
  • http://www.lutskrada.gov.ua/fast-news/miskyy-golova-mykola-romanyuk-u-2015-rik-my-uviydemo-bez-borgiv
  • http://www.lutskrada.gov.ua/fast-news/miskyy-golova-mykola-romanyuk-zaklykav-pracivnykiv-miskoyi-rady-ta-komunalnyh-pidpryyemstv
  • http://www.lutskrada.gov.ua/programa-aktualno-efir-z-mromanyukom-301214-r
  • Лист міського голови Луцька М. Романюк

Результат

Станом на 30 січня 2014 року ведуться активні ремонтні роботи в приміщенні дитячого садочка міста Луцьк на вул. Чехова. Вже встановлено нові вікна та двері, утеплено фасад, відновлено покрівлю, в ході внутрішніх робіт застосовують новітні технології.

23 вересня 2014 року міський голова міста Луцьк заявив, що у планах на 2015 рік реконструкція дитячого садка на вул. Чехова та на Декабристів. Адже зараз не вистачає понад 1000 місць у ДНЗ.

Відповідно до листа Луцької міської ради від 5 лютого 2015 року, дитячий садок на вул. Чехова - дiючий. Реконструкцiю вивiльнених приміщень пiд 4 додатковi групи виконано на 20%. Завершення реконструкцiї планується в 2015 роцi.