Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Пристюк пообіцяв посприяти у виділенні путівки для санаторного оздоровлення пенсіонерці-вчительці Катерині Григорівні Ткаченко

Голова Луганської облдержадміністрації Володимир Пристюк 10 грудня 2013 року під час особистого прийому громадян пообіцяв посприяти у виділенні путівки для санаторного оздоровлення пенсіонерці-вчительці з 30-річним стажем роботи Катерині Григорівні Ткаченко.
Не виконано
Сказано 10 грудня 2013 р.

Джерело

  • http://www.loga.gov.ua/oda/press/news/2013/12/10/news_61255.html
  • Лист директора департаменту соціального захисту населення Луганської ОДА О.А. Поліщука

Результат

За інформацією Департаменту з питань праці та соціального захисту населення Луганської міської ради, Ткаченко Катерина Григорівна перебуває на обліку для забезпечення санаторно-курортним лікуванням з 07.02.2012 р. за неврологічним профілем захворювання. На цей час номер її черги — 117.

На жаль, зважаючи на обмежене виділення путівок для санаторно-курортного оздоровлення інвалідів, органи праці та соціального захисту населення позбавлені можливості забезпечити путівками всіх бажаючих у короткі терміни.

Враховуючи вищезазначене, заявниця буде забезпечена путівкою до санаторію в порядку черговості у міру надходження путівок.