Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Голова політради партії "Народний фронт"

Яценюк заявив, що розбереться з причинами недозавантаженості миколаївського суднобудівного заводу «Океан»

Прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк 21 травня 2014 р. заявив, що розбереться з причинами недозавантаженість миколаївського суднобудівного заводу «Океан». За його словами, економічних причин простою заводу, який раніше ефективно працював і виробляв десятки кораблів, немає.
Виконано
Сказано 21 травня 2014 р.

Джерело

  • http://yatsenyuk.org.ua/ua/news/open/946
  • https://news.pn/ua/public/104931
  • http://www.mil.gov.ua/news/2014/11/01/mikolaivski-sudnobudivniki-nalagodili-virobnicztvo-avtonomnih-pichok-dlya-vijskovosluzhbovcziv-yaki-vikonuyut-zavdannya-na-blokpostah/
  • http://economics.unian.ua/transport/948010-priznacheno-prezidenta-mikolajivskogo-sudnozavodu-okean.html

Результат

З 2012 року завод знаходився в складному фінансовому становищі, а 1 листопада 2013 року Господарський суд Миколаївської області визнав публічне акціонерне товариство "Миколаївський суднобудівний завод "Океан" банкрутом і відкрив ліквідаційну процедуру. У травні 2014 року Вищий господарський суд України скасував цю постанову.

У серпні 2014 року господарський суд Миколаївської області призначив президентом одного з найбільших в Україні суднобудівних заводів "Океан" (р. Миколаїв) Валерія Морозова.

1 листопада 2014 року колектив Миколаївського суднобудівного заводу «Океан» передав захисникам Вітчизни першу партію «буржуйок».

За словами першого заступника голови Миколаївської обласної державної адміністрації Миколи Романчука виробництво автономних пічок для Збройних Сил України було доручено миколаївським суднобудівним заводам — «Суднобудівний завод ім. 61 Комунара» і «Миколаївському суднобудівному заводу «Океан».