Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Сін обіцяє повернути приміщення дитячих садків у комунальну власність

Кандидат на посаду міського голови Запоріжжя від ВО "Батьківщина" Олександр Сін у передвиборчій програмі 2010 року пообіцяв повернути приміщення дитячих садків у комунальну власність (у першу чергу тих, де розміщені органи влади - відділи освіти, податкові інспекції тощо).
Не виконано
Сказано 19 вересня 2010 р.

Джерело

  • http://mer.zp.ua/programma.html
  • Лист Кіровоградського міського голови О.Д.Саінсуса
  • Лист заступника міського голови О.С. Кузьмін

Результат

Як повідомив міський голова Запоріжжя Олександр Сін у травні 2012 року, приміщення колишніх дошкільних закладів, в яких розміщено відділи освіти, є комунальною власністю територіальної громади м. Запоріжжя. Податкові інспекції приміщення колишніх дошкільних закладів не повертали. Відповідаючи на запит щодо виконання цього пункту передвиборчої програми, Олександр Сін наводить дані за 2005-2011 рр., хоча знаходиться на посаді з 2010 року. Зокрема було зазначено, що за період 2005 - 2011 рр. відновлено статус 6 дошкільних закладів, які до цього використовувалися не за призначенням. Функціонування одного закладу з шести забезпечено після здійснення ремонтно-відновлювальних робіт у 2010 році.

Відповідно до листа Запорізької міської ради від 19 січня 2015 року, у 2014 році до комунальної власності територіальної громади м.Запоріжжя прийнято будівлі та споруди ДНЗ №169, які передбачалось використовувати за безпосереднім призначенням. На сьогоднішній день ДНЗ № 169 ще не створено, підготовлено відповідний проект рішення Запорізької міської ради.