Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Сін обіцяє створити пункти надання юридичної та іншої консультативної допомоги малозабезпеченим громадянам

Кандидат на посаду міського голови Запоріжжя від ВО "Батьківщина" Олександр Сін у передвиборчій програмі 2010 року пообіцяв створити пункти надання юридичної та іншої консультативної допомоги малозабезпеченим громадянам.
Не виконано
Сказано 19 вересня 2010 р.

Джерело

  • http://mer.zp.ua/programma.html
  • Лист голови Солом'янської районної в місті Києві державної адміністрації І. Сидорова
  • Лист міського голови Запоріжжя Олександра Сіна
  • Лист першого заступника Запорізького міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Д.О. Свіркін

Результат

Як зазначив у травні 2012 року сам міський голова Запоріжжя Олександр Сін, надання юридичної та іншої консультативної допомоги малозабезпеченим відбувається під час консультативно-правових зустрічей, що були організовані ще у 2004 році. Пункти надання юрдопомоги та консультацій у Запоріжжі створено не було.

Відповідно до листа Запорізької міської ради від 27 січня 2015 року, розпорядженням Запорізького міського голови від 05.05.2004 №550 з метою захисту соціально незахищених верств населення, надання їм безкоштовної консультативно-правової допомоги кожен третій четвер місяця районними адміністраціями Запорізької міської ради та виконавчим комітетом Запорізької міської ради проводяться консультативно-правові зустрічі з населенням міста із залученням фахівців прокуратури міста, юридичного відділу виконкому міської ради, департаменту комунальної власності та приватизації міської ради, департаменту житлово-комунального господарства міської ради, управління соціального захистунаселення міської ради, управління пенсійного фонду та інших. До фахівців на зустрічах у 2010 році звернулось 985 осіб, у 2011 році - 960 осіб, у 2012 році - 654 особи, у 2013 році - 560 осіб, у 2014 році - 210 осіб. У 2015 році продовжено роботу з організації консультативно-правових зустрічей щомісячно.