Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Пристюк збирається провести реконструкцію закритого шахтарського санаторію і створити на його базі обласний дитячий санаторій з елементами навчання

Голова Луганської облдержадміністрації Володимир Пристюк зазначив, що керівництво області прагне розвивати мережу дитячих оздоровчих таборів, яких зараз 78. Один з нових проектів у цій сфері – реконструкція закритого шахтарського санаторію і створення на його базі обласного дитячого санаторію з елементами навчання.
Не виконано
Сказано 18 лютого 2012 р.

Джерело

  • http://www.kmu.gov.ua/control/uk/publish/article?art_id=244969427&cat_id=244277216
  • Лист директора департаменту освіти і науки, молоді та спорту І.І,Цимбал
  • Лист директора департаменту соціального захисту населення Луганської ОДА О.А. Поліщука

Результат

Директор Департаменту соціального захисту населення Луганської ОДА О.А. Поліщук повідомила наступне: питання реконструкції закритого шахтарського санаторію для створення на його базі обласного дитячого санаторію знаходиться поза межами компетенції Департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації.

На базі санаторію-профілакторію шахтарів міста Антрацит ім.В.В. Шевченка створено акціонерне товариство, яке є приватною власністю ДП «Антрацитвугілля», Центрального комітету профспілки шахтарів, теркому профспілки робітників вугільної промисловості.