Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Член Президії Політради Партії регіонів

Костусєв збирається у вересні 2012 року привести до ладу Одеський зоопарк і ухвалити стратегію його розвитку на 10 років

Міський голова Одеси Олексій Костусев у серпні 2012 року пообіцяв до 90-ліття Одеського зоопарку, що припадає на вересень поточного року, його приведуть до ладу та ухвалять програму подальшого розвитку зоопарку на 10 років.
Виконано
Сказано 17 серпня 2012 р.

Джерело

  • http://www.odessa.ua/ua/news/43397/
  • Лист начальника управління культури та туризму Одеської міської ради Т.Ю. Маркової
  • http://dumskaya.net/news/v-odesskom-zooparke-pervymi-k-zime-podgotovilis--022286/
  • http://www.segodnya.ua/regions/odessa/TOP-nou-hau-Odesskogo-zoopark-10-let-spustya.html

Результат

Як повідомила начальник управління культури та туризму Одеської міської ради Т. Ю. Маркова, задля поліпшення утримання тварин були проведені роботи з ремонту існуючих та створення нових експозицій. Так, зграя вовків була переведена з тісної клітки до нового просторого вольєру, в акватераріумі було введено в експлуатацію великий акваріум місткістю 4,5 тон для великих риб та 8 тераріумних і 6 акваріумних нових експозицій, відремонтовано вольєр «Дунайські плавні» , віварій переведено з аварійної будівлі до нової спеціально обладнаної будівлі, обладнаний літній та зимовий вольєри для нових мешканців зоопарку - зелених мартишок, скунсів, кенгуру тощо.

До ювілейної дати заснування Одеського зоопарку в присутності запрошених представників одеського виконкому, депутатів Одеської міської ради, наукових кіл, громадськості, директорів та співробітників зоопарків України, Білорусі, Росії, Польщі, Чехії та Словаків була представлена Програма розвитку Одеського зоопарку до 2022 року «Зоопарк-100».