Обіцянка політика
Добкін планує у школах і дитсадках створити систему харчування, яка виключить масові отруєння дітей
Джерело
Результат
Як повідомили у Харківській ОДА, контроль за організацією повноцінного та якісного харчування здійснюють керівники та медичні працівники навчальних закладів. Основними принципами організації харчування є: енергетична цінність раціонів, яка відповідає енерговитратам дітей, збалансованості та максимальній різноманітності раціону, технологічна та кулінарна обробка продуктів та страв, що забезпечує їх смакові якості та зберігає вихідну харчову цінність, забезпечення санітарно-гігієнічних норм (дотримання всіх санітарних вимог до стану харчоблоку, продуктів харчування, їх транспортування, зберігання, приготування та роздачі страв), що є основними умовами для нормального росту і розвитку дітей.
26 лютого 2014 року Михайло Добкін написав заяву про складання повноважень.