Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Народний депутат України
  • Член депутатської фракції "Європейська Солідарність"
  • Член Комітету з питань інтеграції України з Європейським Союзом

Порошенко заявив, що фракція "ЄС" буде вимагати в Держбюджеті передбачити видатки на страхування медиків, які працюють з хворими на Covid-19

19 листопада 2020 року народний депутат України Петро Порошенко заявив, що фракція "Європейська солідарність" буде вимагати в Державному бюджеті на 2021 рік передбачити видатки на страхування медиків, які працюють з хворими на Covid-19.
У процесі
Сказано 19 листопада 2020 р.
Перевіряється

Джерело

  • https://eurosolidarity.org/2020/11/19/lvivskyj-oblasnyj-gospital-otrymaye-kysneve-obladnannya-vid-fondu-poroshenka/
  • https://iportal.rada.gov.ua/meeting/stenogr/show/7561.html
  • https://iportal.rada.gov.ua/meeting/stenpog/show/7562.html

Результат

6 листопада 2020 року під час години запитань до уряду у Верховній Раді народний депутат від фракції "Європейська солідарність" Софія Федина звернулася до Прем'єр-міністра України Дениса Шмигаля з вимогою проявити увагу до виплат захворілим медикам.

16 листопада 2020 року під час погоджувальної ради ВРУ співголова фракції "Європейська солідарність" виступила з вимогою прозвітувати уряд про використання коштів щодо тестування на коронавірус, а також зауважила про необхідність проведення урядом масового тестування та надання лікарням кисню. Ірина Геращенко звернулася і до керівництва ВРУ з пропозицією поставити на порядок денний законопроекти авторства фракції "Європейська солідарність": 4296, 4232, 4022, які які допомагають вирішити питання цільового використання ковідних коштів під час пандемії Covid-19.

Для вивчення більш детальної інформації редакція "Слово і діло" відправила запит.