Азаров і Медведєв поговорили кожен про своє

Читать на русском

Прем'єр-міністр Микола Азаров заявив, що україно-російські переговори, які пройшли 26 серпня 2013 року в Москві на рівні глав урядів двох країн, спрямовані в першу чергу на відновлення і збільшення обсягів товарообігу між Україною і Росією.

Про це йдеться в повідомленні департаменту інформації та комунікацій з громадськістю Секретаріату КМУ, текст якого має "Слово і діло".

"Нам необхідно відновлювати і нарощувати обсяги нашого взаємного товарообігу, оскільки хороша динаміка товарообігу - це головне досягнення економічних відносин", - зазначив Азаров.

У свою чергу прем'єр-міністр Росії Дмитро Медведєв заявив, що в переговорах з Україною російська сторона насамперед зацікавлена ​​в обговоренні економіко-правових наслідків приєднання до різних митних об'єднань.

Нагадаємо, 16 серпня 2013 року Азаров дав обіцянку вирішити всі проблеми, пов'язані з поставками української продукції до Росії.

У той же день відновити нормальний режим експорту українських товарів до Росії пообіцяв і міністр економічного розвитку і торгівлі Ігор Прасолов.

Згідно з даними системи "Слово і діло", поточний рейтинг відповідальності Миколи Азарова становить 19%.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: