До другого туру Яценюк поховав обіцянки про єдиного кандидата в президенти

Читать на русском

Опозиційні партії не будуть висувати єдиного кандидата на пост Президента в першому турі виборів 2015 року.

Про це у четвер, 19 вересня, заявив журналістам голова парламентської фракції «Батьківщина» Арсеній Яценюк, передає «Слово і діло» з посиланням на Корреспондент.net.

«Ми повинні керуватися тим, що вже досягнута домовленість трьома політичними силами. Є документ, підписаний 18 серпня цього року. І там стоїть підпис Віталія Кличка, Олега Тягнибока і мій. Там чітко визначено, що три політичні сили домовилися висунути єдиного кандидата в другому турі. Такі зараз політичні домовленості», - повідомив Яценюк.

Один з лідерів «Батьківщини» також додав, що поважає думку всіх політичних партнерів, але в нинішніх реаліях таке рішення, за його словами, буде оптимальним.

Нагадаємо, що інший лідер партії «Батьківщина» Олександр Турчинов 21 травня 2013 року заявив, що в опозиції все ж буде єдиний кандидат на президентських виборах 2015-го року, але його ім'я оголосять безпосередньо перед початком виборчої кампанії.

У червні 2013 року лідер партії УДАР Віталій Кличко запевняв, що до весни наступного року опозиція висуне єдиного кандидата у президенти.

Сам Яценюк 21 серпня 2013 року пообіцяв, що кандидатом від партії «Батьківщина» на президентських виборах 2015-го року буде Юлія Тимошенко.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: