Регіонали не хочуть випускати Тимошенко

Читать на русском

Сьогодні, 4 листопада 2013 року, один з речників Партії регіонів Володимир Олійник заявив, що випускати Юлію Тимошенко за кордон до повернення її грошей в Україну - недоцільно. Про це повідомляє проект "Слово і діло" з посиланням на прес-службу Партії регіонів.

"Якщо ми її зараз випустимо під будь-яким приводом, це буде означати, що цих грошей бюджет ніколи не побачить. – сказав Володимир Олійник. – Сьогодні, як ви знаєте, у США та Швейцарії було ініційовано дві судові справи з повернення коштів Юлії Тимошенко. Загальна сума знайдених грошей сягає щонайменше півмільярда доларів США".

Країна "не в такому фінансовому стані", щоб робити такі "дивні" речі, - додав нардеп.

До речі, регіонал, який проговорився про "не такий фінансовий стан" української економіки, ще в 2006 році входив до складу фракції БЮТ.

Як заявив Голова Верховної Ради Володимир Рибак, законопроекти щодо Юлії Тимошенко парламент розгляне у вівторок-середу.

Нагадаємо, що звільнення Юлії Тимошенко виступає частиною програми Об'єднаної опозиції. Глава парламенту Володимир Рибак раніше обіцяв прийняти рішення по Тимошенко в жовтні. Рік тому лідер парламентських регіоналів Олександр Єфремов заперечував навіть можливість законодавчого вирішення питання про звільнення екс-прем'єра.

Відповідно до рейтингу відповідальності проекту "Слово і діло", у Володимира Олійника 33% виконаних обіцянок.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: