Партія регіонів "перевела стрілки" щодо Тимошенко на безграмотну опозицію

Читать на русском

Один з народних депутатів від Партії регіонів Віталій Журавський заявив сьогодні, що представники опозиції свідомо вносять безграмотні проекти для того, щоб Тимошенко не заважала їм  на виборах. 

Про це повідомляє проект "Слово і діло" з посиланням на прес-службу Партії регіонів.

"Три королевичі" дуже бояться колишнього Прем’єр-міністра України, чітко усвідомлюючи, що коли вона опиниться на волі, їм нічого не світить на президентських перегонах, – сказав Журавський, - вносьте пропозиції, працюйте, зробіть хоч щось конкретне, щоб ваші слова не розходилися з ділом, і Юлія Володимирівна виїхала на лікування".

Нагадаємо, що на розгляді Верховної Ради знаходяться чотири законопроекти щодо лікування засуджених за кордоном. Одним із перших законопроектів був внесений саме представником Партії регіонів Миколою Рудьковським. Однак, пізніше він був відкликаний.

Крім того, відповідно до Конституції України, право законодавчої ініціативи мають не лише представники опозиції, а всі народні обранці. Чому нардепи від Партії регіонів не зробили "щось конкретне" і не внесли грамотний проект щодо лікування засуджених за кордоном раніше - Журавський не пояснив.

Арсеній Яценюк в серпні цього року заявив, що на наступних президентських виборах кандидатом від "Батьківщини" буде Юлія Тимошенко.

Голова парламенту Володимир Рибак повідомляв, що "питання Тимошенко" буде розглянуто у вівторок-середу, що минули. Раніше він прогнозував, що ця проблема буде вирішена у жовтні. Минулого року лідер "регіоналів" у парламенті Олександр Єфремов взагалі виключав будь-яку можливість законодавчого вирішення питання Юлії Тимошенко.

Сьогодні Верховна Рада України створила робочу групу, яка розроблятиме законопроект щодо лікування ув’язнених за кордоном.

Місія "Кокса-Квасневського" вимагає прийняття відповідного законопроекту до вівторка-середи, - повідомив учора заступник Голови Верховної Ради Руслан Кошулинський.

Володимир Рибак повідомив, що готовий скликати позачергове засідання в середу, 13 листопада.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: