Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Одарич пообіцяв до весни 2013 року усунути калюжу, що збирається після дощу в районі кільця на вулиці 30-річчя Перемоги (так званий район Літака)

12 листопада 2012 року міський голова Черкас Сергій Одарич зазначив, що причини, внаслідок яких після дощу збирається вода, з’ясовано, та обіцяв, що необхідні роботи по відводу води в дренажне озеро буде проведено до весни 2013 року.
Не виконано
Сказано 12 листопада 2012 р.

Джерело

  • http://pres-centr.ck.ua/tape/30773/
  • Лист заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів влади Б.Г.Євмини
  • https://www.facebook.com/sergiy.odarych?fref=ts
  • http://kropyva.ck.ua/content/cherkashchina-ogovtu-tsya-v-d-prolivnikh-doshch-v

Результат

Як повідомили 5 липня 2013 року в Черкаській міській раді, згідно договору №18 від 27 лютого 2012 року, роботи по відведенню дощової води в районі перехрестя вул. 30-років Перемоги та вул. Смілянської були виконані переможцем тендерних торгів ФОП "Ларіонова".

30 червня 2015 року міський голова Черкас Сергій Одарич повідомив, що після перемоги на виборах 2014 року він доручив розробити проект щодо реконструкції каналізації в районі літака. Станом на сьогодні вже зроблено експертизу, зроблена передача мережі на баланс ЧЕЛУАШ, зроблені необхідні зміни в бюджеті і програмі розвитку, передбачені кошти. Єдине, чого бракує на цей час, - проекту. Таким чином, Сергій Одарич не виконав свою обіцянку щодо проведення необхідних робіт по відводу води в дренажне озеро до весни 2013 року. Варто додати, що 29 червня 2015 року внаслідок дощових злив в місті Черкаси в "районі літака" утворилася величезна калюжа.