Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

У січні 2013 року запустити в роботу централізовану систему служби швидкої допомоги

В ході прес-конференції Володимир Пристюк заявив, що в січні 2013 року почне роботу централізована система служби швидкої допомоги, яка буде координуватися з Луганської обласної лікарні. Це дозволить якісно змінити в кращу сторону систему медицини.
Не виконано
Сказано 17 грудня 2012 р.

Джерело

  • http://www.loga.gov.ua/oda/press/news/2012/12/17/news_43518.html
  • Лист директора департаменту охорони здоров'я Луганської ОДА П.М.Малиша

Результат

Як повідомили в департаменті охорони здоров'я Луганської ОДА, станом на 01.01.2013 р. заклади служби екстреної медичної допомоги передані на обласне фінансування. Координація роботи Служби здійснюється Департаментом охорони здоров'я, до кінця лютого 2013 року Луганський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф буде приведено до вимог нормативно-правових документів.

Створення центральної оперативної диспетчерської Центру планується па базі Луганської станції екстреної медичної допомоги. Департаментом проведено аудит інфраструктури обласної системи екстреної медичної допомоги, матеріали аудиту надані до ДП "Національний проект "Нове життя".

Представниками Національного проекту ведуться роботи з підготовки проектної документації на диспетчерську. Закінчення робіт по створенню Центральної диспетчерської планується до кінця першого кварталу 2013 року.