Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Присяжнюк пообіцяв у травні 2013 року відкрити у селі Путрівка нову загальноосвітню школу

6 лютого 2013 року під час робочої поїздки до Васильківського району голова Київської обласної державної адміністрації Анатолій Присяжнюк повідомив, що у травні 2013 року у селі Путрівка Васильківського району відкриється нова сучасна загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів, яка розрахована на 288 учнівських місць та 3 групи дошкільного навчального закладу.
Не виконано
Сказано 6 лютого 2013 р.

Джерело

  • http://www.kyiv-obl.gov.ua/news/url/nezabarom_na_kijivschini_vidkrijetsja_suchasna_zagalnoosvitnja_shkola
  • Лист в.о. голови Васильківської РДА В.Ф.Черпака
  • http://koda.gov.ua/news/article/anatolij_prisjazhnjuk_kozhna_ditina_maje_pravo_na_suchasnu_ta_jakisnu_osvitu_nezalezhno_vid_mistsja_prozhivannja_

Результат

Як повідомили 4 липня 2013 року у Васильківській РДА, будівництво Путрівської ЗОШ I-II ступенів здійснюється за рахунок коштів управління капітального будівництва Київської обласної державної адміністрації. У зв'язку з відсутністю фінансування на даний час будівельні роботи на даному об'єкті не проводяться.

Станом на 18 вересня 2013 року нове приміщення Путрівської ЗОШ ще будується, в той час як 107 школярів цього села продовжують навчання у старому приміщенні школи, а інші (171 дитина) - їздять до загальноосвітніх закладів міста Василькова.