Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Народний депутат України
  • Член депутатської фракції "Батьківщина"
  • Член Комітету з питань фінансів, податкової та митної політики

Ніколаєнко пообіцяв змусити всіх перевізників поставити прибори супутникового контролю

14 лютого 2013 року під час інтерв’ю обласній газеті «Сільське життя плюс» голова Кіровоградської обласної державної адміністрації Андрій Ніколаєнко повідомив, що буде тримати на контролі питання транспортного сполучення, адже навіть там, де є дорожнє покриття, перевізники не забезпечують адекватною послугою населення. Тому планується змусити всіх перевізників поставити прибори супутникового контролю, щоб таким чином відстежувати їхню роботу, а з тими, хто і надалі не дотримуватиметься взятих на себе зобов’язань, припиняти співпрацю.
Не виконано
Сказано 14 лютого 2013 р.

Джерело

  • http://kr-admin.gov.ua/start.php?q=News1/Ua/2013/14021304.html
  • Лист заступника голови ОДА В. Атаманчук

Результат

Відповідно до листа Кіровоградської ОДА від 11 березня 2015 року, Кіровоградською обласною радою було прийняте рішення від 21 вересня 2012 року №361 щодо запровадження єдиної обласної системи диспетчеризації з використанням супутникової системи навігації руху транспортних засобів.

Разом з цим, відповідно до рішення обласної ради від 6 червня 2014 року №628 втратило чинність рішення обласної ради від 21 вересня 2012 року №361 "Про запровадження єдиної обласної системи диспетчеризації з використанням супутникової системи навігації руху транспортних засобів"