Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Захарченко пообіцяв, що кадрові рішення по справі у Врадіївці будуть прийняті 12 липня 2013 року

5 липня 2013 року під час прес-конференції міністр внутрішніх справ Віталій Захарченко пообіцяв, що кадрові рішення по справі у Врадіївці будуть прийняті 12 липня 2013 року, і, якщо знайдуться докази неправомірних дій з боку посадових осіб, матеріали будуть передані в прокуратуру для прийняття рішень про притягнення до відповідальності.
Виконано
Сказано 5 липня 2013 р.

Джерело

  • http://www.rbc.ua/rus/news/accidents/mvd-12-iyulya-2013-g-primet-ryad-kadrovyh-resheniy-po-delu-v-vradievke--05072013130400
  • http://dt.ua/UKRAINE/za-krugovu-poruku-vradiyivskoyi-miliciyi-z-organiv-mvs-zvilneno-9-osib-124994_.html

Результат

12 липня 2013 року комісія МВС у Врадіївці звільнила з органів внутрішніх справ 9 осіб, ще трьох позбавила посад. Так, із займаної посади та з органів МВС взагалі були звільнені начальник УМВС Миколаївській області Валентин Парсенюк, його заступник та начальник кадрового підрозділу УМВС. Також зі своїх посад було знято трьох працівників обласного підрозділу внутрішньої безпеки та звільнено майже весь керівний склад Врадіївського РВВС, в тому числі начальника райвідділу Віталія Синицького. Нагадаємо, його заступник Михайло Кудринський заарештований судом на два місяці за підозрою у приховуванні злочинів. Окрім дев'яти звільнених співробітників МВС, ще троє були звільнені від займаних посад, ще троє - попереджені про неповну посадову відповідність.