Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Шишацький пообіцяв надати всебічну допомогу в ремонті моста через Сіверський Донець в районі Іллічівки

Голова Донецької обласної ради Андрій Шишацький пообіцяв, що буде надано всебічну допомогу в ремонті моста через Сіверський Донець в районі Іллічівки.
Не виконано
Сказано 7 липня 2010 р.

Джерело

  • http://sovet.donbass.com/m1/uk/press_service/news/newsarchive/28943070
  • Лист голови Донецької обласної державної адміністрації Шишацького А.В.
  • Лист Криволуцького сільського голови Л.В.Філоненка від 7 серпня 2013 року

Результат

У відповідь на інформаційний запит проекту "Слово і Діло" в Криволуцькій сільській раді (м. Красний Лиман Донецької області) 7 серпня 2013 року повідомили, що востаннє поточний ремонт мосту через Сіверський Донець (між селами Іллічівка та Красна Лука) проводився в 2009 силами громади. Зокрема, тоді було укріплено берег з боку села Крива Лука, встановлені перила, пішохідна доріжка з рельєфним покриттям, замінені прогнивші дерев'яні балки, встановлені конструкції для обмеження заїзду автотранспорту на пішохідну доріжку, забетоновані під'їзди до мосту. Крім того, громада своїми силами намагається підтримувати міст у належному стані, оскільки міст є життєво важливою транспортною артерією для сіл Краснолиманської міськради. Слід зауважити, що наразі міст є "нічийним", оскільки не перебуває на балансі ані Укравтодору, ані Краснолиманської міськради, ані Криволуцької сільської ради. В результаті - капітальний ремонт мосту є неможливим.

Нагадаємо, що в 2012 році голова Донецької обласної державної адміністрації Андрій Шишацький повідомив у листі, що поточний ремонт мосту через Сіверський Донець в районі Іллічівки було проведено у 2011 році, а питання щодо його капітального ремонту знаходиться на контролі.