Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Сін обіцяє запровадити програми адресної соціальної підтримки для пенсіонерів та малозабезпечених громадян

Кандидат на посаду міського голови Запоріжжя від ВО "Батьківщина" Олександр Сін у передвиборчій програмі 2010 року пообіцяв запровадити програми адресної соціальної підтримки для пенсіонерів та малозабезпечених громадян з метою захисту від подорожчання продуктів харчування і товарів першої необхідності.
Не виконано
Сказано 19 вересня 2010 р.

Джерело

  • http://mer.zp.ua/programma.html
  • http://zp.comments.ua/news/2012/02/10/103243.html
  • Лист міського голови О. Сіна

Результат

У 2011 році на реалізацію міської комплексної програми соціального захисту населення було направлено близько 9 мільйонів гривень. Дана програма передбачає надання допомоги як окремим категоріям населення, так і адресної матеріальної допомоги у відповідь на звернення. Кількість звернень за адресною матеріальною допомогою збільшилася зі 105 у 2010 році до 196 у 2011 році.

Відповідно до листа Запорізької міської ради від 4 червня 2015 року, в період з 2010 року (як і до 2010 року) у м. Запоріжжя щороку розробляється та затверджується рішенням міської ради Міська комплексна програма соціального захисту населення міста Запоріжжя. До міської комплексної програми соціального захисту населення міста Запоріжжя внесені заходи, спрямовані на надання адресної одноразової грошової допомоги на прожиття або лікування пенсіонерів та малозабезпечених громадян.

Таким чином адресні програми соціальної підтримки громадян запроваджувалися і до 2010 року.