Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Повернути у комунальну власність міста приміщення колишнього кінотеатру "Жовтень" і реконструювати його у 2012 році

Мер Житомира Володимир Дебой має намір повернути в комунальну власність приміщення колишнього кінотеатру "Жовтень", провести там реконструкцію під кіноконцертний комплекс, оснащений новими технічними засобами для проведення концертів, наукових конференцій і переглядів кінофільмів. Зазначимо, що реконструкція передбачена Програмою економічного і соціального розвитку міста Житомира на 2012 рік, яка була підписана Володимиром Дебоєм.
Не виконано
Сказано 23 серпня 2011 р.

Джерело

  • http://zhzh.info/news/2011-08-23-10723
  • http://zt-rada.gov.ua/pages/p2430
  • Лист заступника Житомирського міського голови з питань діяльності виконавчих органів влади О.М Бочковського

Результат

Згідно листа Житомирської міської ради від 4 грудня 2012 року, кінотеатр «Жовтень» належить до майнових об'єктів громади міста Житомира, комунальна форма власності зазначеного об'єкту не змінювалась.

В поточному році ремонтні роботи по кінотеатру «Жовтень» УКБ міськради не проводилися. На виготовлення проектно-кошторисної документації по об'єкту «Реконструкція кіноконцертного комплексу «Жовтень» УКБ міськради укладено договір від 10.10.2012 № 6-12 з КП «Житомирпроект» на суму 941,1 тис. грн. Термін завершення виконання проектних робіт згідно договору - 30.04.2013. Після завершення проектних робіт буде розглянуто питання проведення конкурсних торгів щодо визначення підрядної організації для виконання реконструкції.