Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Дати доручення Міністрові освіти Дмитрові Табачнику викласти електронні версії підручників в Інтернет

Прем'єр-міністр Микола Азаров обіцяє дати доручення Міністрові освіти Дмитрові Табачнику викласти електронні версії підручників в Інтернет. "Я дам таку вказівку міністрові, думаю, що Ви про це найближчим часом довідаєтеся", - написав прем'єр на своїй сторінці в Facebook.
Не виконано
Сказано 3 лютого 2012 р.

Джерело

  • http://www.facebook.com/Nikolay.Azarov?sk=wall
  • http://www.pravda.com.ua/news/2012/02/3/6952186/
  • http://pp-ua.org/global/our-projects/electronic-schoolbooks-library/ministerstvo-osvity-ne-v-zmozi-bezkoshtovno-poshyriuvaty-elektronni-pidruchnyky.html
  • http://www.iitzo.gov.ua/elektronni_pidruchniki_dly_10_klasu_znz.html
  • http://www.slk.kh.ua/news/osvita/elektronni-versiyi-pidruchnikiv-dlya-molodshoyi-ta-serednoyi-shkoli-u-merezhu-ne-potraplyat.html
  • http://guonkh.gov.ua/normative/pidruchniki/1725.html
  • http://www.kmu.gov.ua/control/ru/publish/article?art_id=245143335&cat_id=244277212

Результат

Обіцянка не була виконана, оскільки впродовж лютого - вересня 2012 року електронні версії підручників не були викладені в інтернет. Станом на 1 жовтня, на сайті Інституту інновацій технологій і змісту освіти МОНМС, а також на сайті Головного управління освіти і науки Харківської ОДА знаходились електронні версії підручників, розміщені ще в 2011 році, інших надходжень не було.

Зауважимо, що в вересні 2012 року начальник Головного управління освіти на науки Харківської ОДА Роман Шаповал повідомив, що електронні версії підручників для середньої та початкової школи не будуть розміщені в інтернеті без дозволу авторів.