Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Капітальний ремонт міського соціального гуртожитку для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, на вул.Тельмана 75-г у 2012 році

Програмою економічного і соціального розвитку міста Кіровограда на 2012 рік, що була підписана міським головою Олександром Саінсусом, передбачено здійснення капітального ремонту міського соціального гуртожитку для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, на вул.Тельмана, 75-г.
Не виконано
Сказано 26 січня 2012 р.

Джерело

  • http://kr-rada.gov.ua/decisions/date/4?date=2012-01-26
  • Лист міського голови Кіровограда О. Д. Саінсуса

Результат

Згідно листа Кіровоградського міського голови від 10 грудня 2012 року, з метою відкриття другої черги соціального гуртожитку для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, розпорядженням управління власності та приватизації комунального майна Кіровоградської міської ради від 19 січня 2012 року № 25/17у "Про надання дозволу на збільшення площі приміщення по вул. Тельмана, 75-г" було надано згоду Кіровоградському міському соціальному гуртожитку для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, на збільшення площі орендованого приміщення на 315,0 кв. м за адресою: вул. Тельмана, 75-г.

Роботи з ремонту та реконструкції у поточному році виконуються у межах бюджетного фінансування (2 млн. 790 тис. грн.).