Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Голова громадянської партії "ПОРА"

У 2012 році відкрити 9 перинатальних центрів

Голова Державного агентства з інвестицій та управління національними проектами Владислав Каськів заявив, що реалізація Національного проекту «Нове життя – нова якість охорони материнства та дитинства» дозволить підняти на новий якісний рівень охорону материнства в Україні. «Вже до кінця року будуть створені 8 перинатальних центрів у Кіровоградській, Дніпропетровській, Донецькій, Житомирській, Одеській, Тернопільській, Харківській областях та АР Крим. На наступний рік передбачається відкриття ще 9-ти перинатальних центрів у Вінницькій, Волинській, Івано-Франківській, Закарпатській, Київській, Львівській, Хмельницькій, Чернівецькій областях та м. Севастополь», - повідомив Каськів.
Не виконано
Сказано 7 червня 2011 р.

Джерело

  • http://paralleli.if.ua/news/12368.html
  • http://www.ukrproject.gov.ua/news/vprodovzh-2013-2014-rokiv-np-nove-zhittya-vidkrie-6-perinatalnikh-tsentriv-u-riznikh-regionakh-
  • http://gorod.lugansk.ua/index.php?newsid=13517

Результат

В 2012 році в Україні було відкрито лише 8 перинатальних центрів (у Кіровограді, Києві, Харкові, Донецьку, Дніпропетровську, Житомирі, Сімферополі, Полтаві). Слід зауважити, що відкриття зазначених центрів планувалось здійснити ще в 2011 році. Крім того, перинатальний центр у Луганську, який практично готовий до здачі в експлуатацію, буде відкрито на початку 2013 року.