Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

До кінця літа 2012 року підключити до безкоштовної мережі "Kyiv Free Wi-Fi" площу Івана Франка, Оболонську набережну, Контрактову площу та парк Позняки

Заступник голови Київської міської державної адміністрації Руслан Крамаренко повідомив, що доступ до безкоштовної мережі "Kyiv Free Wi-Fi" розширюється. Зокрема, до кінця літа 2012 року до неї планується підключити площу Івана Франка, Оболонську набережну, Контрактову площу та парк Позняки.
Не виконано
Сказано 17 липня 2012 р.

Джерело

  • http://kievcity.gov.ua/novyny/837/
  • http://ukr.lb.ua/news/2012/10/09/173725_kiev_pokroyut_besplatnoy_wifisetyu.html
  • Інформаційний запит проекту

Результат

Обіцянка не була виконана, оскільки в липні - серпні 2012 року зазначені території Києва не були підключені до мережі Wi-Fi.

Зауважимо, що президент української біржі проектів Startup.ua Олександр Сорока 9 жовтня 2012 року повідомив, що в межах реалізації проекту з впровадження в столиці безкоштовної мережі "Kyiv Free Wi-Fi" у місті буде встановлено 1 тис. точок доступу, що, в свою чергу, потребує залучення додаткових інвестицій.

Крім того, 5 вересня 2012 року проект "Слово і Діло" направив інформаційний запит з цього питання до Київської міської державної адміністрації, однак відповіді не отримав.