Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Попов стверджує, що ситуація з відсутністю гарячої води з фінансових причин не повториться

Голова Київської міської державної адміністрації Олександр Попов 3 серпня 2012 року повідомив, що у майбутньому буде зроблено все необхідне, аби така прикра ситуація, коли десятки сотень киян залишаються без гарячої води, не повторилася.
Не виконано
Сказано 3 серпня 2012 р.

Джерело

  • http://kievcity.gov.ua/novyny/910/
  • http://censor.net.ua/news/243485/kompaniya_ahmetova_izza_dolgov_gosbyudjeta_nachala_otklyuchat_goryachuyu_vodu_kievlyanam

Результат

Починаючи з 3 червня 2013 року ПАТ "Київгаз" обмежило газопостачання шести котелень ПАТ "Київенерго" через борги в 1,3 млрд грн. У "Київенерго" причиною формування боргу називають заборгованість держбюджету перед підприємством з компенсації різниці між встановленими тарифами на теплову енергію для потреб населення і собівартістю її виробництва. Крім того, станом на 1 червня загальна дебіторська заборгованість споживачів за теплову енергію становить 1,8 млрд грн, зокрема, заборгованість бюджетних організацій - 479,2 млн грн (сформувалася протягом листопада 2012 р. - травня 2013), заборгованість ЖЕО, ЖБК та ОСББ - 1,290 млрд грн, з якої 221,8 грн виникло в 2013 р.