Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

До кінця 2012 року провести будівництво та реконструкцію більше тридцяти тваринницьких об’єктів загальною вартістю 840,5 мільйона гривень

Під час обговорення підсумків роботи галузі тваринництва за 9 місяців 2012 року та виконання обласної Програми розвитку галузі тваринництва на період 2011 – 2015 років голова Полтавської обласної державної адміністрації Олександр Удовіченко повідомив, що до кінця 2012 року планується провести будівництво та реконструкцію більше тридцяти тваринницьких об’єктів загальною вартістю 840,5 мільйона гривень.
Не виконано
Сказано 22 жовтня 2012 р.

Джерело

  • http://www.adm-pl.gov.ua/main/news2/detail/15940.htm
  • Лист директора департаменту агропромислового розвитку С.О.Фролова

Результат

Як повідомили в Полтавській ОДА, згідно статистичних даних за січень-вересень 2012 року, в розвиток тваринницьких об'єктів сільського господарства, мисливства, лісового господарства спрямовано інвестицій в основний капітал на суму 285.7 млн. грн.

Стосовно інформації щодо кошторисної вартості тваринницьких об'єктів, які побудовано та реконструйовано протягом жовтня-грудня 2012 року, то така звітність суб'єктів господарювання Положенням про Департамент агропромислового розвитку облдержадміністрації не передбачена.

Таким чином, обіцянка вважається невиконаною.