Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Джига має намір відкрити нову школу у селі Зведенівка до 1 вересня 2013 року

Голова Вінницької обласної держадміністрації Микола Джига запевнив, що до 1 вересня 2013 року буде відкрито нову школу у селі Зведенівка Шаргородського району. Про це він сказав, відвідавши будівництво навчального закладу. Кошторисна вартість об’єкту становить майже 12 мільйонів гривень. У 2012 році за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку передбачено освоїти 7 млн. грн.
Не виконано
Сказано 8 листопада 2012 р.

Джерело

  • http://www.vin.gov.ua/web/vinoda.nsf/web_alldocs/DocZUHKY
  • http://rda.sharrayrada.org.ua/zvit-golovi-shargorodskoi-rajderzhadministracii-slobodyanjuka-mi-pro-vikonannya-v-i-pivrichchi-planu-zahodiv/

Результат

Будівництво Зведенівської СЗШ тривало протягом січня-березня 2013 року. Тут було здійснено фасадні роботи, встановлено 102 вікна, встановлено водонапірну вежу, побудовано водопровід, здійснено монтаж електропровода, здійснено демонтаж перегородок, цегельну кладку стін (перегородки), здійснено каналізацію третього поверху тощо. У зв’язку з відсутністю фінансування роботи в травні було призупинено. За наявності фінансування навчальний заклад може бути введений в дію не раніше кінця 2013 року.