Часів Яр потужно укріплено, окупанти зазнають великих втрат у боях – естонська розвідка

Читать на русском
Українські захисники збудували потужні фортифікації для оборони Часового Яру у Донецькій області. Окупанти зазнають великих втрат під час боїв.
Фото bbc.com

Українські захисники збудували потужні фортифікації для оборони Часового Яру у Донецькій області. Окупанти зазнають великих втрат під час боїв.

Про це йдеться в повідомленні розвідувального центру сил оборони Естонії.

Станом на 19 квітня Донецький напрямок залишається основним для російських військових. Саме там вони зосередили помітну частину солдатів.

Зокрема, окупанти і далі намагаються оточити та взяти під контроль Часів Яр, що знаходиться на заході від Бахмута. Та як наголошують у розвідці, місто має потужні оборонні укріплення, тому ворожі сили зазнають великих втрат в боях.

«Швидкого захоплення міста не очікується», – додають у дописі.

Активні бойові дії також тривають на напрямку Авдіївка-Мар'їнка. Загарбники просунулись у бік селища Первомайське.

Нагадаємо, речник оперативно-стратегічного угруповання військ «Хортиця» Назар Волошин повідомляв, що росіяни останнім часом відмовляються від атак із бронетехнікою та використовують малі штурмові групи, які застосовують «баггі».

Бійці ударної групи «Чорний лебідь» 255-го штурмового батальйону Збройних Сил України показали, як зараз виглядає Часів Яр на Донеччині, який намагаються захопити окупанти.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: