На Донеччині внаслідок обстрілів у Покровському районі є загиблі та поранений

Читать на русском
Внаслідок російських обстрілів у Покровському районі загинули двоє людей, ще один був поранений.
фото Донецька ОГА

Минулої доби внаслідок ворожих обстрілів у Красногорівці Покровського району Донецької області загинула 1 особа, ще 1 – у Новооволександрівці. Також одна людина отримала поранення у Селидовому.

Про це повідомив голова обласної військової адміністрації Вадим Філашкін.

В Одесі зросла кількість постраждалих внаслідок удару дронамиВ Одесі 9 людей постраждали внаслідок атаки шахедів. Серед постраждалих – четверо дітей, вони госпіталізовані у стані середнього ступеня важкості.

«Покровський район. 1 людина загинула у Красногорівці, ще 1 — у Новоолександрівці Гродівської громади. У Новогродівській громаді пошкоджено 4 приватні будинки. У Селидовому поранено людину, пошкоджено 14 приватних будинків. У Курахівській громаді пошкоджені адмінбудівлі та 3 приватні будинки у Гострому, 2 приватні будинки і промзона у Курахівці», - написав він.

Також внаслідок обстрілів пошкоджено 4 будинки в Ямполі Лиманської громади, 11 приватних будинків 3 багатоповерхівки та 2 нежитлові будівлі - у Часовоярській громаді, будинок – у Сіверську.

Крім цього, ворог обстріляв Ямполівку та Терни, а також околиці Костянтинівської громади.

За добу росіяни 15 разів обстріляли населені пункти Донецької області. З лінії фронту евакуйовано 130 осіб, у тому числі 19 дітей.

Нагадаємо, раніше окупанти завдали удару по Красногорівці Донецької області, загинула жінка. Також росіяни обстріляли місто Українськ.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: