Голові РДА Броварів, який п’яним врізався в натовп, обрали запобіжний захід

Читать на русском
Голові райдержадміністрації Броварів Володимиру Майбоженку, який вчинив п’яну аварію на пішохідному переході, обрали запобіжний захід.
t.me/trybunabrovary

Голові райдержадміністрації Броварів Володимиру Майбоженку, який вчинив п’яну аварію на пішохідному переході, обрали запобіжний захід.

Про це повідомили в Офісі генерального прокурора у Telegram.

Скільки людей загинули та травмувалися у ДТП на українських дорогах за десять роківВ Україні за десять років сталося майже 249 тисяч ДТП із загиблими та постраждалими. Статистика за роками – на інфографіці.

У суботу, 27 квітня, підозрюваному присудили тримання під вартою строком на 2 місяці без права внесення застави.

«За клопотанням прокурорів голові однієї з РДА Київщини, який напередодні скоїв ДТП з чотирма постраждалими, обрано безальтернативний запобіжний захід – тримання під вартою строком на 2 місяці», – йдеться у дописі прокурора.

Перед цим посадовцю оголосили підозру за ч. 2 ст. 286-1 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає від 3 до 8 років позбавлення волі.

Нагадаємо, що в аварії, яка трапилася 26 квітня, постраждали чотири людини, серед них є дитина. Попередньо медиками у двох потерпілих діагностовано тяжкі тілесні ушкодження, вони перебувають в реанімаційному відділенні. Ще у двох – тілесні ушкодження середнього ступеня тяжкості.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: