Війська рф посилили штурми Луганської області

Читать на русском
Станом на неділю, 28 квітня, у Луганській області зафіксували посилення штурмів та обстрілів російських військ.
Getty Image

У Луганській області фіксують посилення штурмів та обстрілів російських військ.

Про це повідомив у Telegram голова Луганської ОВА Артем Лисогор.

Новий наступ російської армії: що відомо про терміни та цілі окупантівРосійська армія готує новий наступ наприкінці весни – початку літа. Що про це відомо – на інфографіці.

За його словами, станом на 28 квітня загарбники значно збільшили кількість штурмів і обстрілів українських позицій та населених пунктів.

Минулої доби, 27 квітня, ворог атакував Новоєгорівку та Стельмахівку. Бої точилися поблизу Невського та у Серебрянському лісі.

Авіаційних ударів ворог завдав також по Білогорівці та Серебрянському лісу. Було зафіксовано понад 60 артилерійських та мінометних обстрілів прифронтових населених пунктів. Крім того, під вогонь рф потрапили Греківка, Невське, Куземівка, Стельмахівка, Макіївка.

Нагадаємо, ввечері 27 квітня аналітики проєкту DeepState заявили, що окупанти захопили Бердичі, вивісивши на західних околицях села російський прапор.

Також повідомляли, що російські війська продовжують наступати в районі Очеретиного в Донецькій області. ЗСУ ввели додаткові сили та засоби з резерву для стримування ворога.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: