Партія Гриценка висунула кандидатом у мери Миколаєва колишнього «радикала»

Читать на русском
Миколаївська організація партії «Громадянська позиція» висунула кандидатом у мери міста Олега Найду.
Олег Найда

Миколаївська організація партії «Громадянська позиція» висунула кандидатом у мери міста Олега Найду.

Про це повідомляє INSHE.TV, передає «Слово і Діло».

Голова Миколаївської обласної організації партії «Громадянська позиція» представив делегатам в якості кандидата на посаду міського голови Миколаєва екс-очільника місцевої регіональної організації «Радикальної партії Ляшка» Олега Найду. Більшістю голосів делегати підтримали кандидатуру екс-«радикала».

Теплі взаємини з Гройсманом допоможуть меру Миколаєва перемогти на виборах – активістВ рамках спецпроекту «ОБРАНІ» активіст поділився міркуваннями щодо діяльності чинного мера Миколаєва.

Як відомо, в 2012 році Олег Найда був виключений зі складу Миколаївської обласної організації ВО «Батьківщина» через конфлікт з однопартійцем. Після цього він пробував балотувався в народні депутати Верховної Ради України, але програв «регіоналу» Артему Ільюку. А в листопаді 2013 року на перевиборах до ВРУ Олег Найда балотувався в нардепи від «Радикальної партії Ляшка», де знову програв ще одному «регіоналу» Миколі Круглову.

На цей момент поборотися за крісло мера Миколаєва, крім Найди, висловили бажання ще 4 кандидати: чинний мер і екс-«регіонал» Юрій Гранатуров («Наш край»), ще один «регіонал» Ігор Дятлов («Опозиційний блок»), депутат Миколаївської міськради Віталій Воронов («Відродження») та голова Миколаївської обласної організації ВО «Свобода» Демид Губський.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: