Журналістка NBC: У Путіна може бути компромат на Трампа

Читать на русском
У президента РФ Володимира Путіна «є щось на Дональда Трампа», вважає американська журналістка Мегін Келлі.

У президента РФ Володимира Путіна «є щось на Дональда Трампа», вважає американська журналістка Мегін Келлі.

Раніше в березні вона провела інтерв'ю з російським лідером, пише «Слово і Діло».

Не мої проблеми. Путін прокоментував втручання в американські вибориРосійський лідер Володимир Путін прокоментував список з 13 російських громадян, яких в США вважають причетними до «втручання» Москви в свої демпроцеси.

«Я б не сказала, що Путіну подобається Трамп. Я не помітила цього з бесіди з ним. Я зрозуміла, що, можливо, у нього є щось на Дональда Трампа ... Думаю, дуже великі шанси того, що Путін знає дещо про Дональда Трампа, але Трамп не хоче, щоб це повторювалося публічно», - сказала ведуча телеканалу NBC.

У той же час Келлі не думає, що інформація, яку начебто має Путін, пов'язана з розслідуванням «російських зв'язків» Трампа. На думку журналістки, мова йде про грошові справи Трампа в 90-х, «коли він був пов'язаний з Росією».

Тим часом Путін заявив в інтерв'ю Келлі, що ніколи не зустрічався з Трампом до його участі в президентських виборах в США в 2016 році. Також глава РФ зазначив, що йому нічого невідомо про візити Трампа в Росію до цього.

Також Путін назвав взаємні звинувачення Росії і США «дорогою в нікуди», і закликав американську сторону «спокійно поговорити і у всьому розібратися». За його словами, Трамп і сам хоче це зробити, але є сили, які йому заважають.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: